GardiaElmoradu - Silmarilion Clan Forum
Moderator
ha! A ja sie zagrywam na prywatnym serwerze Wowa! I jest czad, sporo Polaków, sama gra jak najbardziej mi podchodzi:)
Serwer prywatny ale stabilny (smiga juz ze 2 lata), admini przywoici (nie ma opcji "kup itamka"). Jestem w polskiej gildii, spodobała by wam sie-"przywoici" ludzie ^^ Jak sa jacys chetni- kierunek AlphaWow, skombinuje zaproszenia. Oczywiscie w ofercie opcja taxi i wspolne wypady na instancje Co prawda gram restoration Druidem (miał byc tank wyszedł healer) ale gra ze mną Netrezin i sąsiad z ulicy i paru ichnich real life kumpli wiec bedzie komu zabijac
Cześć Fene, Hej Mietki, tak w sumie pisze, bo nie wiem czy wiecie, ale pewnie wiecie, że knighta online siedzi aktualnie na dnie pod względem cheatów itp itd, notabene przykrywa go jeszcze 10 m mułu. Ale w tunelu pojawiło się światełko, tzn pod tym mułem. Mianowicie chcą zmienić dosyć sporo, zresztą widać że ostatnio się troszkę wykopują, porobili parę spraw, które faktycznie psuły tę grę, więc mają +, ale do sedna: Planują zrobić jakiś tam ARP - anty cheat, coś w stylu x - trap'a może pamiętacie, coś testują bo cheaterzy się skarżą że ich deca, a poza tym wielka zmiana i niby ma być to ukłon do non - premiumów, mianowicie kolejka do logowania - Platki wchodzą zawsze, Gold & Bronze są przesuwane na początek kolejki, a zwykli normalnie kolejkowani, z moich obserwacji i badań wynika, że skoro teraz jest po 500 - 1000 wolnych miejsc na serwach, może to dać zajebisty efekt, bo lepiej zagospodarują serwery co z tego wyjdzie - nie wiem. Do tego bronze nie będzie trwal 30 dni a 7, a dawać będą do niego Knight Kasz, Gold stanieje o 5$, więc pewnie to taki kruczek kupujcie Golda bo Bronze jest do dupy, tak więc pozostaje czekać, ale myślę że k2 w końcu zacznie się bawić, bo w ostatnim czasie stracili sporo graczy. A do tego już od dawna planują ten update co był na Japko troszkę temu, nowości? - skrzydła i jakieś tam inne pierdoły, nie wiem czy wprowadzą takie dziwne bronie w stylu 1h różdżka dla maga a'la Hari Potta, ale w Japonii to jest, osobiście uważam, że obeszło by się bez tego. Hm poza tym taka nowa wojna, każdy kto wchodzi ma jeden rodzaj skilla i jeden rodzaj pota, więc niezaleznie jaki lvl są równe szanse, przynajmniej tak to chyba jest na JAPKO, ale lepiej doczytajcie bo w swoich wywodach mogłem popełnić wiele pomyłek. Pozdrawiam i idę regenerować swoje zwoje po najdłuższym poście mojego życia. Hej !
Edit: Tak teraz sobie przypomnialem Fene, of course jako stara Żurawina:P słuchałaś już - > http://www.youtube.com/watch?v=biuzepvDbuQ ?
A więc nawiązując do posta Siga - z tym byłem na bieżąco, wiem co i jak i potwierdzam, mają wprowadzić te pierdółki =D
Co do Fenki - może i bym spróbował, wszystko zależy od tego ;
Czy ten AlphaWow jest pod podstawkę, czy może pod podstawkę + TBC + Wotlk?
Czasu mam niewiele, oprócz nauki męczę Knighta, ale może raz na jakiś czas zagrałbym w WoWa.
Jeżeli to server pod podstawkę, to super, bo akuratnie podstawkę mam na kompie. Na dobrą sprawę, jak znajdę porządny torrent mogę i ściągnąć TBC, ale jak już mówiłem, zbyt wiele to bym nie grał...
To tyle na chwile obecną. Pozdrawiam starą (młodą) ekipę ^^
Moderator
Tak tak Sig juz dawno widziałam ten teledysk I to że sie zeszli znowu też... No nic, dobrze dla nich bo w zespole grają o niebo lepiej
Co do Knighta: od razu zaznaczam że ten rozdział akurat skończyłam dosyć dawno, dla mnie mogą odtworzyć całą grę na grafice Dooma 3 a i tak nie wybieram sie z powrotem. Zwyczajnie im już nie wierze ani mnie to nie kręci. Poza tym nie mam zamiaru grać w gre za którą można płacić,- po uno wyrosłam z płacenia za gry, po duo za dużo zgrzytów i irytacji to powoduje.
Co do Wowa- Nie to nie jest sama podstawka, serwer jest z dodatkiem TBC. Oto strona : http://alphawow.net/index.php
Oczywiście jak większość prywatnych serwerów i na nim znajdą się rzeczy celowo wyłączone albo zbugowane- jest ich jednak stosunkowo niewiele. Updaty są często, a na kolejny dodatek trzeba będzie poczekać ( Blizzard pozwala na prywatne serwery tylko gdy nie wykorzystują one najnowszych dodatków) czyli w tym wypadku do premiery Cataclysm'u.
Zanim się jednak zarejestrujecie musze wycyganić invite cody. Zachęcam do WoWa z kilku wzgledów: po pierwsze bardzo mocno rozwiniętej siatki ciekawych questów. Ponadto można w niej spędzać czas w różnoraki sposób, nie tylko bijąc expa czy lejąc Horde (bo zakładam że gramy Aliantami ) Po trzecie jest to zupełnie nowy świat- dla kogoś kto tyle lat spędził na KO ciężko znaleźć w jego ciasnawym świecie cokolwiek nowego i ciekawego. Poza tym obowiązkowy team play- czyli coś na czym zawsze nam bardzo zależało.
Zachęcam i czekam na dalsze pytania
Chcesz więcej pytań, no to masz xD
Tak wyszło, że podstawkę mam enUS. No i teraz mam problem ze znalezieniem TBC też enUS. Ale mniejsza o to. Ważniejsze jest, czy pod enUS ów priv będzie mi śmigał?
Edit;
Tak teraz zerknąłem na tego klienta z alphawow, i z tego co widziałem to ten klient też jest enUS. Mimo wszystko wole zaczekać na odpowiedź Fen, żebym nie ściągał tego tbc na marne xD
Witam! Witam!
Od zawsze bylem przeciwny Wow'owi z przyczyn prostych, szata graficzna mi kompletnie nie odpowiada. Ale~! Po wielu rozmowach ze znajomymi, ktorzy w to graja i wychwalaja, zagram. Nie od razu, ale zagram. Najpierw musze osiagnac to co chce w Rohanie, zanim go odstawie na dluzej Jak odejsc to z klasa
Nie wiem dokladnie ile czasu mi to zajmie, bo troche ostatnio ciezno z czasem... Troche pracy, troche szkoly i sie wypelnia
Moderator
Konto na alpha to nie taka prosta sprawa wyimaginuj sobie Rejestracja zamknięta, szukam po znudzonych znajomych...