Silmarilion & GwardiaElmoradu forum

GardiaElmoradu - Silmarilion Clan Forum

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#16 2009-07-18 20:12:20

War~~!

Moderator

Punktów :   

Re: Co , kto , gdzie i kiedy

nie gram w nic, ogolny opierdol;p szykuje sie na wakacje;p

#17 2009-09-09 18:39:48

Make_me_Laugh

Moderator

Punktów :   -1 

ha! A ja sie zagrywam na prywatnym serwerze Wowa! I jest czad, sporo Polaków, sama gra jak najbardziej mi podchodzi:)
Serwer prywatny ale stabilny (smiga juz ze 2 lata), admini przywoici (nie ma opcji "kup itamka"). Jestem w polskiej gildii, spodoba³a by wam sie-"przywoici" ludzie ^^ Jak sa jacys chetni- kierunek  AlphaWow, skombinuje zaproszenia. Oczywiscie w ofercie opcja taxi i wspolne wypady na instancje Co prawda gram restoration Druidem (mia³ byc tank wyszed³ healer) ale gra ze mn± Netrezin i s±siad z ulicy i paru ichnich real life kumpli wiec bedzie komu zabijac

#18 2009-09-14 15:05:46

Celeborn

Moderator

Punktów :   

Cze¶æ Fene, Hej Mietki, tak w sumie pisze, bo nie wiem czy wiecie, ale pewnie wiecie, ¿e knighta online siedzi aktualnie na dnie pod wzglêdem cheatów itp itd, notabene przykrywa go jeszcze 10 m mu³u. Ale w tunelu pojawi³o siê ¶wiate³ko, tzn pod tym mu³em. Mianowicie chc± zmieniæ dosyæ sporo, zreszt± widaæ ¿e ostatnio siê troszkê wykopuj±, porobili parê spraw, które faktycznie psu³y tê grê, wiêc maj± +, ale do sedna: Planuj± zrobiæ jaki¶ tam ARP - anty cheat, co¶ w stylu x - trap'a mo¿e pamiêtacie, co¶ testuj± bo cheaterzy siê skar¿± ¿e ich deca, a poza tym wielka zmiana i niby ma byæ to uk³on do non - premiumów, mianowicie kolejka do logowania - Platki wchodz± zawsze, Gold & Bronze s± przesuwane na pocz±tek kolejki, a zwykli normalnie kolejkowani, z moich obserwacji i badañ wynika, ¿e skoro teraz jest po 500 - 1000 wolnych miejsc na serwach, mo¿e to daæ zajebisty efekt, bo lepiej zagospodaruj± serwery co z tego wyjdzie - nie wiem. Do tego bronze nie bêdzie trwal 30 dni a 7, a dawaæ bêd± do niego Knight Kasz, Gold stanieje o 5$, wiêc pewnie to taki kruczek kupujcie Golda bo Bronze jest do dupy, tak wiêc pozostaje czekaæ, ale my¶lê ¿e k2 w koñcu zacznie siê bawiæ, bo w ostatnim czasie stracili sporo graczy. A do tego ju¿ od dawna planuj± ten update co by³ na Japko troszkê temu, nowo¶ci? - skrzyd³a i jakie¶ tam inne pierdo³y, nie wiem czy wprowadz± takie dziwne bronie w stylu 1h ró¿d¿ka dla maga a'la Hari Potta, ale w Japonii to jest, osobi¶cie uwa¿am, ¿e obesz³o by siê bez tego. Hm poza tym taka nowa wojna, ka¿dy kto wchodzi ma jeden rodzaj skilla i jeden rodzaj pota, wiêc niezaleznie jaki lvl s± równe szanse, przynajmniej tak to chyba jest na JAPKO, ale lepiej doczytajcie bo w swoich wywodach mog³em pope³niæ wiele pomy³ek. Pozdrawiam i idê regenerowaæ swoje zwoje po najd³u¿szym po¶cie mojego ¿ycia. Hej !

Edit: Tak teraz sobie przypomnialem Fene, of course jako stara ¯urawina:P s³ucha³a¶ ju¿ - >  http://www.youtube.com/watch?v=biuzepvDbuQ ?

#19 2009-09-15 17:38:21

Smok

Moderator

Punktów :   

A wiêc nawi±zuj±c do posta Siga - z tym by³em na bie¿±co, wiem co i jak i potwierdzam, maj± wprowadziæ te pierdó³ki =D

Co do Fenki - mo¿e i bym spróbowa³, wszystko zale¿y od tego ;
Czy ten AlphaWow jest pod podstawkê, czy mo¿e pod podstawkê + TBC + Wotlk?
Czasu mam niewiele, oprócz nauki mêczê Knighta, ale mo¿e raz na jaki¶ czas zagra³bym w WoWa.
Je¿eli to server pod podstawkê, to super, bo akuratnie podstawkê mam na kompie. Na dobr± sprawê, jak znajdê porz±dny torrent mogê i ¶ci±gn±æ TBC, ale jak ju¿ mówi³em, zbyt wiele to bym nie gra³...

To tyle na chwile obecn±. Pozdrawiam star± (m³od±) ekipê ^^

#20 2009-09-16 13:22:23

Smok

Moderator

Punktów :   

Double post ale co tam ;

Dzisiaj w KO by³ patch, a przed sekund± widzia³em notice, ¿e za k0xpa bêdzie autoban na 24h

#21 2009-09-16 17:52:12

Celeborn

Moderator

Punktów :   

Czemu tylko 24h, powinno byæ ¿e ³apie kogos na koxpie to hmm pó³ roku ;p

#22 2009-09-16 19:19:43

Smok

Moderator

Punktów :   

1szy raz 24h, 2gi bodajze miech a 3ci raz 999 dni xd

#23 2009-09-16 22:27:49

Make_me_Laugh

Moderator

Tak tak Sig juz dawno widzia³am ten teledysk I to ¿e sie zeszli znowu te¿... No nic, dobrze dla nich bo w zespole graj± o niebo lepiej

Co do Knighta: od razu zaznaczam ¿e ten rozdzia³ akurat skoñczy³am dosyæ dawno, dla mnie mog± odtworzyæ ca³± grê na grafice Dooma 3 a i tak nie wybieram sie z powrotem. Zwyczajnie im ju¿ nie wierze ani mnie to nie krêci. Poza tym nie mam zamiaru graæ w gre za któr± mo¿na p³aciæ,- po uno wyros³am z p³acenia za gry, po duo za du¿o zgrzytów i irytacji to powoduje.

Co do Wowa- Nie to nie jest sama podstawka, serwer jest z dodatkiem TBC. Oto strona : http://alphawow.net/index.php
Oczywi¶cie jak wiêkszo¶æ prywatnych serwerów i na nim znajd± siê rzeczy celowo wy³±czone albo zbugowane- jest ich jednak stosunkowo niewiele. Updaty s± czêsto, a na kolejny dodatek trzeba bêdzie poczekaæ ( Blizzard pozwala na prywatne serwery tylko gdy nie wykorzystuj± one najnowszych dodatków) czyli w tym wypadku do premiery Cataclysm'u.

Zanim siê jednak zarejestrujecie musze wycyganiæ invite cody. Zachêcam do WoWa z kilku wzgledów: po pierwsze bardzo mocno rozwiniêtej siatki ciekawych questów. Ponadto mo¿na w niej spêdzaæ czas w ró¿noraki sposób, nie tylko bij±c expa czy lej±c Horde (bo zak³adam ¿e gramy Aliantami ) Po trzecie jest to zupe³nie nowy ¶wiat- dla kogo¶ kto tyle lat spêdzi³ na KO ciê¿ko znale¼æ w jego ciasnawym ¶wiecie cokolwiek nowego i ciekawego. Poza tym obowi±zkowy team play- czyli co¶ na czym zawsze nam bardzo zale¿a³o.

Zachêcam i czekam na dalsze pytania

#24 2009-09-24 05:34:06

Smok

Moderator

Punktów :   

Chcesz wiêcej pytañ, no to masz xD

Tak wysz³o, ¿e podstawkê mam enUS. No i  teraz mam problem ze znalezieniem TBC te¿ enUS. Ale mniejsza o to. Wa¿niejsze jest, czy pod enUS ów priv bêdzie mi ¶miga³?

Edit;
Tak teraz zerkn±³em na tego klienta z alphawow, i z tego co widzia³em to ten klient te¿ jest enUS. Mimo wszystko wole zaczekaæ na odpowied¼ Fen, ¿ebym nie ¶ci±ga³ tego tbc na marne xD

#25 2009-10-04 08:49:27

War~~!

Moderator

Punktów :   

Witam! Witam!
Od zawsze bylem przeciwny Wow'owi z przyczyn prostych, szata graficzna mi kompletnie nie odpowiada. Ale~! Po wielu rozmowach ze znajomymi, ktorzy w to graja i wychwalaja, zagram. Nie od razu, ale zagram. Najpierw musze osiagnac to co chce w Rohanie, zanim go odstawie na dluzej Jak odejsc to z klasa   Nie wiem dokladnie ile czasu mi to zajmie, bo troche ostatnio ciezno z czasem... Troche pracy, troche szkoly i sie wypelnia

#26 2009-10-04 10:06:56

Smok

Moderator

Punktów :   

No ja chcia³bym ju¿ ¶ci±gn±æ TBC, ale muszê mieæ konto. A nie mam keya. Co robiæ? xD

#27 2009-10-06 08:43:23

War~~!

Moderator

Punktów :   

To by bylo na tyle ze strony Fen
Zaginela w akcji

#28 2009-10-08 14:45:02

Make_me_Laugh

Moderator

Konto na alpha to nie taka prosta sprawa wyimaginuj sobie Rejestracja zamkniêta, szukam po znudzonych znajomych...

#29 2009-10-08 19:16:50

Smok

Moderator

Punktów :   

Jakby co jestem 1szy w kolejce! xD

Stopka forum

RSS